Weihnachten

Weihnachten


Weihnachten, die schönste Zeit des Jahres

Mijn aanbevelingen voor een bijzondere kerst


Florentiner Splitter 18,50

Tongstrelend en verslavend lekkere bites met chocolade, honing, amandel, room pompoenpitten. Heerlijk voor bij espresso of winterthee.

Verpakking ~ 850 gr.

Adventstorte 26,50 € 
Krokante bodem met chocolade. Mascarpone crème, koekkruiden en honing. Verse peer en sinaasappel. Chocolade spaanders. Voor 12 personen.

Original Dresdner 

Christstollen 31,00 €

Deze exquise specialiteit is smeuïg van binnen, knapperig van buiten en rijk gevuld met allerlei ingrediënten die het kerstfeest zo bijzonder maakt.


Als we in de ochtend de huisdeur openmaken merken we het allemaal, de herfst doet zijn intrede. De blaadjes kleuren goud en rood, vallen ons voor de voeten en maken een mooi kleurig en zacht tapijtje op de stoep. 


En ook houden we niet van gure wind en regenstriemen in ons gezicht als we op de fiets zitten om de bus te halen of als we de hond uitlaten, toch verheugen we ons allemaal op de donkere en knusse dagen van het jaar. De winter komt eraan en zo ook de mooiste tijd van het jaar: het kerstfeest. Meer tijd voor de familie, meer tijd voor de kinderen, meer tijd voor kokkerelen met vrienden, meer tijd voor jezelf. Samen genieten is dubbel genieten.


Nicole's Backstube biedt naast het bekende assortiment ook deze kerst weer de geliefde Original Dresdner Christstollen aan. Deze exquise specialiteit is smeuïg van binnen, knapperig van buiten en rijk gevuld met allerlei ingrediënten die het kerstfeest zo bijzonder maakt. Onder andere stukjes gekonfijte vruchten, verse boter, krenten, amandelen, rozijnen, winterse specerijen en rum.  Original Dresdner Christstollen: 31,00 Euro. Gewicht ~ 1.500 gram.


De Original Dresdner Christstollen heeft veel tijd nodig om de heerlijke smaak en bijzondere textuur te ontwikkelen.

Daarom zie ik uw bestelling hiervoor tot uiterlijk woensdag 16 november tegemoet. Alle andere items die u voor uw kerstfeest wenst kunt u tot dinsdag 6 december bestellen. 

Afhalen kunt u:

Original Dresdner Christstollen op zaterdag 17 december van 11:30-12:00

Overige bestellingen op zaterdag 24 december van 11:30-12:30


Als u een gecombineerde bestelling heeft kunt u deze op zaterdag 24 december halen.


Bayrische Mohnrolle € 26,50 Verrukkelijk gevuld met maanzaad, rumrozijnen en amandelsplitter.

~ 800 gr gewicht 

Voor 8-12 personen.
Waldfrucht Schoko Blechkuchen 32,00 €

Voor de liefhebber van sappig bosfruit.

Chocolade bodem, friszoete mascarpone crème vulling. Voor 16 tot 32 personen.Luxe Schokoladen Orangen Torte 28,50 €
Chocolade/rum crème, sinaasappel en zilveren pareltjes. Heerlijk als dessert taart voor de kerst.

Voor 12 tot 16 personen.